two cars parked outside building

FAQ

Hola ja tervetuloa Tanssikoulu Baila Bailaan! Täältä löydät vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastausta kysymykseesi ei löydy täältä, autamme sinua mielellämme sähköpostitse baila@bailabaila.fi
KORTINPIDENNYS

Kertakortin voimassaoloaika ja sen pidentäminen: Korttien voimassaoloaikaa voidaan pidentää maksutta ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Muussa tapauksessa sinulla on 2 vaihtoehtoa:

  1. Kortin pidennys: 1 vko = 15e / 3 vko = 35e

Kortin pidennys alkaa heti umpeutumisesta seuraavana päivänä, vaikka maksaisit pidennyksestä vasta esim. 4 päivää umpeutumisen jälkeen. Voit maksaa pidennyksestä ennakkoon, samana päivänä kuin kortti umpeutuu tai sen jälkeen, kunhan olet tietoinen siitä, että aika laitetaan voimaan heti umpeutumisen jälkeen. Et siis itse pysty päättämään milloin pidennys alkaa tai loppuu.

  1. Siirrä umpeutuneet kerrat uuteen korttiin.

Jos sinulla on kortin umpeutumisen jälkeen vielä vanhentuneita kertoja kortillasi, niin pystyt niitä siirtämään uuteen korttiin á 5€ / kerta (+ uuden kortin hinta). Tällöin vanhentuneet kerrat siirtyvät uudelle kortille ja sinulla on uuden kortin voimassaoloaika aikaa käyttää kerrat. Esimerkiksi jos siirrät 2 kertaa vanhalta kortilta uudelle, se maksaa 10 € + uuden kortin hinta. Kertakortin umpeutumisen jälkeen sinulla on 2 kuukautta aikaa siirtää vanhat kerrat uuteen korttiin.

Reply

TUNNIT JA OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Baila Bailassa pyrimme tarjoamaan monipuolisia tanssitunteja laajasti sekä pitämään yllä korkeatasoista opetusta. On kuitenkin tärkeää korostaa, että tuntien aikataulutus riippuu riittävästä osallistujamäärästä. Tämä tarkoittaa, että emme voi aina taata, että kaikki suunnitellut tunnit järjestetään koko kauden. Lue lisää “käytännön ohjeet & periaatteet”.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Katso ilmoittautumisohjeet täältä.

SHOW RYHMÄT 2024

Meillä on useita erillisiä showryhmiä, joihin ilmoittaudutaan erikseen ja joihin osallistujat valitaan haun kautta. Lisää infoa tulossa pian.

WORKSHOPIT

Baila Bailan tanssiopettajat ja vierailevat ohjaajat pitävät erilaisia workshoppeja, joissa voit syventää taitojasi ja oppia uutta eri tanssilajeista. Workshopit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia uusia tekniikoita ja tyylejä. Näistä ilmoitetaan erikseen Baila Bailan nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa. Workshopit järjestetään aina viikonloppusin ja niihin kuullu ilmoittautua erikseen. Baila Bailan tanssikortit eivät toimi maksuvälineenä viikonloppu-workshopeihin. Pysy ajan tasalla seuraamalla Baila Bailaa sosiaalisessa mediassa.

SENIORI LATTARIKURSSI

Tervetuloa mukaan seniori lattarikurssille Tanssikoulu Baila Bailaan! Tämä mahtavan energinen tanssikurssi on suunnattu senioreille ja sisältää seuraavia tanssilajeja: salsaa, bachataa, reggaetonia, cha cha ja kizombaa. Lisää infoa tulossa pian.

BAILA BAILAN YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot löytyy täältä!

BAILA BAILAN TAPAHTUMAT

BAILA BAILA tapahtumat löytyy täältä!

BAILA BAILA ON SUNDAYS

Baila on Sundays on joka sunnuntainen, open level tanssi-ilta. Open level tarkoittaa, että osallistujilla tulisi olla hallussa ainakin parisalsan ja/tai paribachatan perusaskeleet. Baila on Sundays on nyt kesätauolla ja palaa jälleen elokuussa 2024.

Baila on Sundays -ohjelma koostuu yhdestä tai useammasta tanssitunnista (parisalsa, lisäksi pidämme esimerkiksi ruedaa (parisalsaa piirissä) sekä paribachataa), minkä jälkeen on vapaan tanssin aika. Vapaan tanssin aikana voit harjoitella opittuja tanssikuvioita paritanssien, tutustua uusiin tuttavuuksiin ja nauttia Baila Bailan rennosta tunnelmasta hyvässä porukassa! Baila on Sundays on matalan kynnyksen tilaisuus päästä harjoittelemaan sosiaalitanssia, minkä jälkeen tanssibileisiinkään meno ei tunnu niin haastavalta.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista ja mukaan voi tulla ilman omaa tanssiparia, yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Et tarvitse omaa tanssiparia, vaan paria vaihdetaan jatkuvasti. Tapahtuma maksetaan paikan päällä ovella, ennakkoilmoittautumista ei ole.

Syyskauden Baila Baila on Sundays tarkka aikataulu julkaistaan kesän aikana. Pysyt ajantasalla seuraamalla meidät sosiaalisessa mediassa @tanssikoulubailabaila.

MIKÄ ON OPEN LEVEL?

Salsan perusaskel pitää olla kunnossa.

LAHJAKORTIT

Mikä olisikaan parempi tapa muistaa ystävää, kaveria tai perheenjäsentä kuin antamalla hänelle Baila Bailan lahkaortti. Lahjakorttimme on voimassa 12 kk ostohetkestä lähtien ja sen voit ostaa suoraan tanssikoulusta tai verkkokaupasta (Eerikinkatu 27) tuntiemme aikana.

MAKSUTAVAT

Meillä voit maksaa käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.
Meillä käyvät myös toimistolla Smartum, Virike, SporttiPassi, Edenred ja ePassi. Nämä kaikki ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Voit myös maksaa tyky-eduilla verkossa s-postitsen (baila@bailabaila.fi) avulla. Eivät käy maksuvälineeksi verkkokaupassa.

BAILA BAILAN TANSSIKORTIT

Kortit ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi antaa muiden henkilöiden käyttöön.

JÄSENEHDOT

1. Tämän sopimuksen osapuolia ovat asiakas (jäsen) henkilökohtaisesti ja Tanssikoulu Baila Baila Oy.

2. Sopimus on vähintään kahdentoista kuukauden mittainen ja määräaikainen sopimus (peruskausi). Sopimuksen peruskausi alkaa sopimuksessa erikseen määriteltynä päivänä. Vanhojen jäsenien kohdalla noudatetaan aikaisemmin allekirjoitettua sopimusta ja sen mukaista peruskautta.

3. Sopimusta ei voi purkaa sopimuksen peruskauden aikana. Peruskauden jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena, ellei sopimusta irtisanota viimeistään kuukautta ennen peruskauden päättymistä. Tämän jälkeen toistaiseksi voimassaolevassa sopimuksessa on yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisaika.

4. Mikäli jäsen haluaa purkaa sopimuksen ennen peruskauden (12 kk) loppumista, voidaan sopimus purkaa painavasta syystä. Baila Baila Oy pidättää itsellään oikeuden tehdä lopullisen päätöksen syyn pätevyydestä. Mikäli sopimus päädytään purkamaan, jäsenelle tulee maksettavaksi jäsenyysmaksun ja anytime-kortin erotus per kuukausi.

5. Jäsenkortit ovat henkilökohtaisia ja niiden väärinkäytöstä voi seurata jäsenen irtisanominen ja sopimuksen purkaminen. Jos jäsen joudutaan irtisanomaan ja sopimus joudutaan purkamaan ennen peruskauden loppua, voidaan jäseneltä kuitenkin periä sopimuksen mukaiset jäljellä olevat maksut.

6. Jos joku muu kuin jäsen itse, esim. työnantaja, maksaa kuukausimaksun joko osittain tai kokonaan, on jäsen silti itse henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että kaikki maksut tulevat suoritetuiksi. Ulkopuolista maksajaa eivät koske tämän sopimuksen oikeudet tai velvollisuudet.

7. Jos jäsen ei kehotuksesta huolimatta suorita maksujaan, on Tanssikoulu Baila Baila Oy oikeus maksun viivästyessä periä korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu. Mikäli lasku joudutaan siirtämään perintään, tulee jäsenen maksaa asiasta koituvat, kohtuulliset perimiskulut. Mikäli jäsen huomautuksesta huolimatta laiminlyö sopimuksessa mainitut maksut, voidaan jäsen irtisanoa ja sopimus purkaa välittömästi. Tässä tilanteessa jäseneltä voidaan kuitenkin periä sopimuksen mukaiset jäljellä olevat maksut.

8. Kuukausimaksu voidaan suorittaa suoraveloituksena tai vaihtoehtoisesti muuten sovitusti Baila Bailan kanssa.

9. Jäsensopimuksen solminut Jäsen voi hakea jäsenyytensä jäädytystä. Jäädytys tarkoittaa jäsenyyden tilapäistä keskeytystä yhdeksi kuukaudeksi. Jäädytyksen aikana Jäsenen jäsenkortti on lukittu, eikä sitä voi käyttää. Jäädytys voidaan myöntää 1 kuukauden ajaksi / vuosi. Jäseneltä ei veloiteta Jäsenmaksuja ns. jäädytyskautta vastaavalta ajalta mutta Jäsenen sitoutumisaikaa pidennetään ns. jäädytyskautta vastaavalla ajalla.

10. Erikoistapauksissa, kuten raskaus, muutto, asevelvollisuus, voi jäsen irtisanoa sopimuksen yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Yli kymmenen päivää kestänyt sairaus voidaan hyvittää jatkamalla sopimusta todistettua sairauslomaa vastaava päivien lukumäärä peruskauden päätyttyä. Näissä tapauksissa on aina toimitettava asianmukaiset todistukset tanssikoulun toimistoon.

11. Hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tanssikoulun tiedotuskanavissa vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaanastumista.

12. Tanssikoulu Baila Baila Oy varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä tanssikoulun ilmoitustauluilla etukäteen tai tiedottamalla jäseniä sähköpostitse. Jos jäsen kokee, että hänen etunsa ovat muutoksista johtuen oleellisesti heikentyneet, voi hän irtisanoa sopimuksen yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

13. Mahdollinen sopimuksen irtisanominen on tehtävä osoitteeseen baila@bailabaila.fi. Irtisanomista koskevat mahdolliset liitteet on jätettävä tanssikoulun vastaanottoon tai lähetettävä postitse osoitteeseen Tanssikoulu Baila Baila Oy, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki.

TANSSIMATKAT

Tanssimatkat ovat loistava tapa viettää lomia, sillä niissä yhdistyy aurinko, ystävät, uudet tuttavuudet, tanssi ja iloinen ilmapiiri. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta tullessasi matkalle, Baila Bailan opettajat vievät sinut tanssin maailmaan ja yhdessä uusien tuttavuuksien kanssa löydät takuuvarmasti tanssin ilon.

Baila Baila on järjestänyt aurinkoisia tanssimatkoja jo usean vuosikymmenen ajan. Tanssimatkojen kohde vaihtelee vuodenajasta riippuen. Lisää infoa täältä!

OPETTAJAT

BAILA BAILA opettajista lisätietoa löytyy täältä.

TAPAHTUMAT

Baila Bailan tapahtumat löytyvät täältä.

MITÄ MINUN PITÄISI OTTAA MUKAAN TUNNILLE?

Suosittelemme mukavia vaatteita, juomapulloa ja mahdollista hikipyyhettä. Meille on tärkeää, että kaikki viihtyvät, joten otathan tarpeen mukaan deodorantin ja vaihtopaidan mukaan. Tämä on erityisen suositeltavaa, mikäli osallistut useammalle tunnille.

MITÄ VAATTEITA LAITAN TUNNILLE?

Suosittelemme tavallisia urheiluvaatteita ja urheilukenkiä (ei mustapohjaisia), sillä tunneilla tulee monesti hiki ja joustavat vaatteet tekevät tanssimisesta mieluisampaa.

HAJUSTEET

Pyydämme, että tanssijat välttävät liian voimakkaiden hajuvesien ja hajusteiden käyttöä tunneilla. Samaten toivomme, että me kaikki huolehdimme hygieniasta ja tuomme tarpeen mukaan mukanamme mahdolliset vaihtovaatteet ja deodorantin.

LAHJAKORTIT

Mikä olisikaan parempi tapa muistaa ystävää, kaveria tai perheenjäsentä kuin antamalla hänelle tanssielämyslahja eli lahjakortti Baila Bailaan. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostohetkestä lähtien ja sen voit ostaa suoraan tanssikoulusta tai verkkokaupasta.

BAILA BAILAN YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot löytyvät täältä.

MINKÄ IKÄISILLE TUNNIT OVAT SUUNNATTU?

Baila Bailan tunnit ovat suunnattu pääsääntöisesti aikuisille. Meillä ei ole alaikärajaa tunneille, mutta suosittelemme, että alle 16-vuotiaat eivät tule tunneille. Tämän lisäksi järjestämme erikseen kurssimuotoisena muun muassa vanhemmille ja vauvoille tarkoitettuja tunteja, joista tiedotamme erikseen nettisivuillamme.

MISTÄ TIEDÄN OIKEAN TUNTITASON ITSELLENI?

Tuntien tasot ja niiden selitykset löydät aikataulun ylänurkasta. Tämän lisäksi on hyvä kysyä esimerkiksi omalta opettajalta, voiko jo siirtyä seuraavalle tasolle tai pärjääkö seuraavan tason tunneilla! Opettajat tietävät parhaiten ja auttavat aina mielellään niin uusia kuin vanhoja oppilaita.

VOIKO PARITUNNILLE TULLA ILMAN PARIA?

Kyllä voi! Kaikilla paritunneilla vaihdetaan paria jatkuvasti ja suurin osa tuleekin paritunneille ilman omaa tanssiparia. Paritunneille voi myös tulla oman tanssiparin kanssa ja tanssia vaihtamatta paria. Ilmoitathan siinä tapauksessa asiasta opettajalle ennen tunnin alkua, niin hän tietää ohjata paria vaihtamattomat oikeaan paikkaan salissa!

OVATKO ALKEISTUNNIT AIVAN ALOITTELIJOILLE?

Kyllä. Alkeistunneille ei tarvitse aikaisempaa tanssi- tai urheilukokemusta. Alkeistunnit alkavat aivan alusta kunkin lukukauden alkuvaiheessa. Lukukauden edetessä myös alkeistuntien taso etenee, kuitenkin rauhallisesti tanssin tekniikkaan, askeleihin ja musiikin rytmiin tutustuen. Alkeistunnit löydät aikataulusta keltaisella. Jos haluat aloittaa tanssin kesken kauden ja olet epävarma taidoistasi, suosittelemme juttelemaan toimistohenkilökunnan kanssa, sillä tarjoamme yksityistunti paketteja aloittelijoille ja niissä pääsee mukaan alkeisiin, jonka jälkeen voi hypätä mukaan viikkotunneille!

PALJONKO TUNNIT MAKSAVAT, VOINKO MAKSAA LIIIKUNTAETUUKSILLA?

Tutustu hinnastoomme täältä. Suosittelemme aina ostamaan tanssikortin, jonka avulla tanssit edullisemmin ja voit käydä tanssitunneillamme säännöllisesti.

Hinnastosta löydät myös kattavan tietopaketin meillä käyvistä liikuntaetuuksista, jos haluatkin maksaa liikuntaedulla, tee ilmoittautuminen tunnille sähköpostitse.

ÄITI JA VAUVA LATTARIKURSSI

Baila Bailan suosittu ja paljon kehuja kerännyt äiti & vauva lattarikurssi starttaa toisella kurssilla tammikuussa. Kurssi järjestetään aina maanantaisin kello 15.00-15.50 ja yhdellä kurssilla on 4 kertaa 16.1., 23.1., 30.1. ja 6.2. Kurssin hinta on 60€ tai kertamaksu 22€/tunti.

Bailan iloiset ja hauskat äiti ja vauva lattaritunnit sopivat kaikentasoisille äideille ja 2–9kk vanhoille vauvoille. Tämän kurssin vetää ihana ja kokenut opettaja Laura Cedras, joka ottaa kurssillaan huomioon niin aloittelijat kuin keskitasonkin tanssijat. Mukaan kurssille voi tulla niin äidit, isät, isovanhemmat tai kummit vauvan kanssa. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan baila@bailabaila.fi.

Lattarikurssilla tanssitaan salsaa, bachataa, rumbaa, merengueä, reggaetonia. Suosittelemme äideille kantoreppua, joissa vauvat viihtyvät hyvin koko tanssitunnin ajan. Useimmat vauvat tykkäävät tanssin keinuttavasta liikkeestä ja taustalla soivasta musiikista ja viihtyvät tunnilla erinomaisesti.

Tanssituntiin kuuluu pieni lämmittely, lattaritanssit ja loppuun verryttely. Tunneilla on mukava ja rento tunnelma, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita.

Tanssikoulu Baila Baila sijaitsee Eerikinkatu 27:ssa Kampissa. Baila Bailan tiloihin pääset rattaiden avulla, soittamalla summeria ja ottamalla hissin pohjakerrokseen. Rattaat voi jättää aulatilaan. Tulethan ensimmäisen kerran hyvissä ajoin paikalle, jotta ehdit hoitamaan maksun ja ottamaan paikan tanssisalista.

Suorittamalla maksun tilisiirrolla vahvistat paikkasi kurssilla. Kysy lisää s-postitse baila@bailabaila.fi.

VOIKO TUNNIN PERUA?

Tanssitunnin voi peruuttaa viimeistään kolme (3) tuntia ennen tunnin alkua ja tällöin jo maksettu tunti palautuu Bsport tilillesi tulevaisuudessa käytettäväksi tai tanssikortin tanssikerta palautuu tanssikortillesi. Myöhässä peruutettu tunti muuttuu Late Cancel -peruutukseksi ja tällöin pidätämme oikeuden veloittaa tunnin normaalisti tai kausikorttilaisille (anytime, jäsen, lukukausi) lähetämme peruutussakon (10€).

ENSIMMÄINEN TANSSITUNTI

Ensimmäinen tanssitunti on aina -50% ja hinnastosta löydät eri vaihtoehtoja tanssikorteille.

MAKSUTAVAT

Meillä voit maksaa käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Meillä käyvät myös toimistolla Smartum, Virike, Edenred ja ePassi. Nämä kaikki ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Voit myös maksaa tyky-eduilla sähköpostitse (baila@bailabaila.fi). Tyky-edut eivät käy maksuvälineeksi verkkokaupassa.

Huomioithan, että tyky-edut toimivat vain Tanssikoulu Baila Baila Oy:n palveluihin. Festivaalit, workshopit, Baila Baila on Sundays ja juhlat järjestää Baila Baila Ry.

VOINKO ALOITTAA MILLOIN TAHANSA?

Kyllä, Baila Bailan tunneille voi hypätä mukaan koska tahansa, myös kesken tanssikauden. Kaikki alkeistunnit alkavat aivan alusta kunkin tanssikauden alussa mutta mukaan voi myös tulla aina kesken kauden ja mukaan tuleekin joka viikko uusia tanssijoita!

MINKÄLAISIA TUNTEJA AIKATAULUSTA LÖYTYY?

Aikataulustamme löytyy tunteja aivan alkeista jatkotasolle asti.

Alkeistunnit tunnistat keltaisesta väristä. Kaikki aikataulun tunnit ovat sellaisia, että mukaan voi tulla koska tahansa, myös kesken kauden. Bailassa voit tanssia niin monella tunnilla kuin haluat ja kokeilla eri tanssilajeja juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii! Alkeistason tunneille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa tanssikokemusta. Tunneilla käydään läpi tanssien perusteita ja tarvittavaa tekniikkaa. Tästä on hyvä aloittaa! Kun olet käynyt puoli vuotta alkeistunneilla, syys tai kevätkauden (tai sinulla on vastaavat tiedot ja taidot), niin voit siirtyä rohkeasti kokeilemaan seuraavia tasoja. Myös ns. kaikille avoimet ja kaiken tasoisille sopivat tunnit on merkattu aikatauluun keltaisella, kuten boombata, jooga, zumba.

Alkeisjatkot tunnistat vaaleansinisestä väristä, nämä tunnit ovat suunniteltu tanssijoille, jotka ovat jo hankkineet riittävästi taitoja alkeistason tunneilla, mutta eivät ole vielä valmiita siirtymään keskitason ryhmiin.

Keskitason tunnit tunnistat vihreästä väristä. Näillä tunneilla yhdistyy alkeisjatko- ja keskitason tunnit. Vihreillä tunneilla edellytetään jo tanssin perusteiden hallintaa sekä peruskuvioiden osaamista. Tämän tason tuntien haastavuus kasvaa viikottain. Tällä tasolla vahvistetaan alemman tason perusasioita, opetellaan uusia kuvioita, opitaan tanssimaan nopeampaan musiikkiin ja paritunneilla keskitytään myös sosiaalitanssin hallitsemiseen. Kaikki erikoistunnit esimerkiksi ladies style, rumba, salsa con rumba vaativat jo perusaskeleiden osaamista, siksi niitä pääsääntöisesti tarjotaan vain tällä tasolla.

Edistyneiden tunnit tunnistat pinkistä väristä. Edistyneen tason tunnit on suunnattu harjaantuneille tanssijoille, joilla on rytmit, kuviot ja tyylittelytaidotkin jo hallussa. Tämä taso on tarkoitettu useamman vuoden tanssinneille, jotka ovat tutustuneet laajemmin tanssin kuvioihin ja rytmeihin. Tunneilla keskitytään uusien kuvioiden lisäksi tyylisekkoihin ja oman tanssitavan löytämiseen. Tunnit ovat tasoltaan haastavia viikottain.

YKSITYISTUNNIT, SALIN VUOKRAUS, ESITYKSET, TYHY-PÄIVÄ, POLTTARIT ?

Kaiken tarvittavan infon löydät TÄÄLTÄ.

SALSA FESTIVAL

Muistakaa Bailan Salsa Festival! Järjestämme vuosittain SALSA FESTIVAL -tapahtuman, joka on täynnä energiaa, tanssia ja iloa. Tarkista aina ajankohtaiset tiedot tulevista tapahtumista verkkosivustomme TAPAHTUMAT-osiosta. Siellä löydät tiedot tapahtuman päivämäärästä, paikasta, lippujen hinnoista ja ohjelmasta.

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta kokea salsan riemu!