TYHY-PÄIVÄ

two cars parked outside building

TYHY PÄIVÄ

Varaa TYHY-PÄIVÄ ja energiaa arkeen!

Varaa iloinen ja energinen tanssitunti tyhy-päivän aktiviteetiksi! Tanssitunti virkistää takuuvarmasti työporukan mieltä, sopii kaikenikäisille ja on hauskaa yhdessä tekemistä. Tyhy-päivän tanssitunneille ei tarvitse aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta, vaan opettajamme osaavat räätälöidä tunnit juuri teidän tyhy -porukan mukaisesti. Tyhy-päivä valikoimassamme on kaksi erilaista pakettia, jotka vievät teidät karibialaisten rytmien saloihin ja antavat energiaa ja aurinkoa työviikkoon!

KUUBALAISEN KULTTUURIN virkistyspäivä -paketti:

Tämä kuubalaisen kulttuurin tyhy-päivän tanssitunti pitää sisällään kuubalaisen soolo salsan ja parisalsan opetus-sessiot ja työporukkanne pääsee hyppäämään iloiseen kuubalaiseen kulttuuriin Helsingissä – melkein kuin matkustaisi Havannaan nauttimaan tunnelmasta. Virkistyspäivän tanssitunti pitää sisällään vähän kuubalaisen musiikin ja tanssin historiaa, salsan ja parisalsan perusteita ja tanssia koko porukalla. Opettajamme ovat kuubalaisia ja tyhy-päivät pidetään pääsääntöisesti suomen tai englannin kielellä. Hintaan kuuluu suihkut ja saunat tunnin jälkeen. Kuubalaisen kulttuurin virkistyspäivä -idea sopii aivan kaikille ja takaamme aurinkoisen tunnelman! *Vaihtoehtona on myös ihana salsa ladies style -paketti, jos porukka koostuu vain naisista ja haluatte enemmän naisellista salsatanssia tyhy-päivään.

50 min opetusta
199€ / tyhy-päivän paketti yrityksille (alle 20 henkilöä)
250€ / tyhy-päivän paketti yrityksille (yli 20 henkilöä)
Hintaan sisältyy suihkut ja saunat tunnin jälkeen.
Kysy lisää: baila@bailabaila.fi

LATINO MIX -energinen tyhy-päivä paketti:

Latino mix -paketti on työporukalle, joka haluaa energiaa ja menoa tanssitunnilleen. Latino mix tanssitunti tanssitaan soolona ja tunti pitää sisällään sen hetken kuumimmat salsat, reggaetonin, bachatat ja kaikkea tätä yhdessä. Tämä tunti sopii hyvin myös kaikentasoisille tanssijoille, eikä aiempaa tanssikokemusta vaadita – kuitenkin tunnilla tulee hiki ja meno on nopeatempoisempaa kuin kuubalaisen kulttuurin paketissa! Latino mix tanssitunnit ovat Baila Bailan suosituimmat yksityistunnit, koska siinä yhdistyy eri lattaritanssit, vauhdikas meno ja tuo takuuvarmasti energiaa arjen keskelle!

50 min opetusta199€ / tyhy-päivän paketti yrityksille (alle 20 henkilöä)250€ / tyhy-päivän paketti yrityksille (yli 20 henkilöä) Hintaan sisältyy suihkut ja saunat tunnin jälkeen.

Kysy lisää baila@bailabaila.fi