POLTTARIT

two cars parked outside building

POLTTARIT - tilaa meiltä!

Iloisella lattaritanssitunnilla energiaa ja iloa polttaripäivään! Tanssitunti sopii kaikille osallistujille – aiempaa tanssikokemusta ei vaadita ja räätälöimme tunnin juuri teidän ryhmän mukaisesti. Tilaa energinen ja ennen kaikkea hauska tanssitunti ikimuistoiseen polttaripäivään Baila Bailasta. Voit valita minkä tahansa tanssitunnin tuntivalikoimastamme ja takaamme hauskan polttari tanssitunnin ryhmällenne!

VARAA POLTTARI TANSSITUNTI JA KYSY LISÄÄ

baila@bailabaila.fi tai tekstiviestillä: 0415337383!

Tuntivalikoimastamme löytyy muun muassa rytmikästä ja aurinkoista kuubalaista salsaa, tunnelmallista bachataa, energistä ja hauskaa latino mixiä, reggaetonia ja boombataa tai vaihtoehtoisesti voimme räätälöidä esimerkiksi sexy reggaeton tunnin juuri teidän ryhmällenne!

Polttari tanssitunti voidaan tanssia juuri toivedenne mukaisesti ja tunteja järjestetään rennosta ja helposta alkeistason salsatunnista, haastavampaan reggaeton hip & hop tuntiin tai mitä tahansa siitä välistä. Polttari tanssitunti voidaan myös aina järjestää ulkona viereisessä puistossa (Lastenlehdonpuisto), jos sää sen sallii. Kysy lisää polttari tanssitunnista: baila@bailabaila.fi ja me takaamme hauskan ja ikimuistoisen polttaripäivän!

Polttari tanssitunti hinnoitellaan ryhmän koon mukaisesti:

3-10 henkilöä 165€
11-15 henkilöä 199€
16-20 henkilöä 215€
21-30 henkilöä 265€

Yksityistunnit ovat 50 minuutin mittaisia.

Tanssikoulu Baila Baila sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa, Kampissa. (Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki). Voimme myös tulla pitämään polttarit myös haluamaanne paikkaan, mutta tällöin hinnasta ja mahdollisista lisäkustannuksista sovitaan erikseen. Paikan päällä käytössänne on suihkut ja pukuhuoneet.

Toteutamme polttaritunteja myös mahdollisuuksien mukaan pienellä varoitusajalla, joten ota rohkeasti yhteyttä ja varaa ikimuistoinen polttaritunti jo tänään!