TANSSIMATKAT

two cars parked outside building

UPEAT TANSSIMATKAT!

Tanssimatkat ovat loistava tapa viettää lomia, sillä niissä yhdistyy aurinko, ystävät, uudet tuttavuudet, tanssi ja iloinen ilmapiiri. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta tullessasi matkalle, Baila Bailan opettajat vievät sinut tanssin maailmaan ja yhdessä uusien tuttavuuksien kanssa löydät takuuvarmasti tanssin ilon.

Baila Baila on järjestänyt aurinkoisia tanssimatkoja jo usean vuosikymmenen ajan. Tanssimatkojen kohde vaihtelee vuodenajasta riippuen.

Lähteäksesi matkalle sinun ei tarvitse tuntea ketään Baila Bailasta tai olla asiakkaamme – kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Tanssimatkoille sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta, vaan matkojen tanssitunnit räätälöidään asiakkaiden osaamisen kautta. Jokaisen matkan tanssituntien sisältö vaihtelee matkan tarkoituksen mukaan.

Viikon tai kahden aikana oppii takuuvarmasti kuubalaisen salsan perusteet ja pääsee hiomaan omia tanssitaitojaan paikallisilla tanssiklubeilla!

Baila Bailan matkat eivät rajaudu vain Kuubaan, vaan järjestämme myös tanssimatkoja muualle päin maailmaa. Suosittuja kesäkohteita ovat olleet Espanja ja Kroatia, mutta talvella on tanssimatkailtu myös esimerkiksi Meksikoon! Tulevat matkat päivitämme tänne sivulle, kun niiden aika taas on. Baila Bailalla on myös tapana viedä asiakkaitaan eri tanssifestareille, joita järjestetään eri puolilla Eurooppaa kesäisin.

Festareilla tanssitaan loistavien tähtiopettajien kanssa ja juhlitaan iltaisin tanssibileissä muiden tanssivieraiden kanssa. Festarit ovat loistava tapa kehittää tanssitaitojaan ammattilaisten opastuksella!