Baila Bailan Opettajat

Tanssin ammattilaiset, joilla on intohimo jakaa osaamistaan!

Baila Bailan sydämessä ovat ammattitaitoiset ja innostavat opettajamme, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tanssin oppimiskokemuksen. Jokaisella opettajallamme on laaja kokemus tanssin alalta ja heillä on palava halu jakaa rakkautensa tanssiin muiden kanssa. Baila Bailassa uskomme, että jokainen voi oppia tanssimaan. Opettajamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja löytämään tanssin riemun.

Opettajamme ovat alan kokeneita ammattilaisia, joilla on takanaan useiden vuosien kokemus tanssin opettamisesta ja esiintymisestä. Heidän taitavat ja pedagogiset opetusmenetelmänsä sopivat kaiken tasoisille tanssijoille, aloittelijoista kokeneempiin. Opettajamme ovat ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä, ja he luovat rennon ja kannustavan oppimisympäristön, jossa jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi. Heidän innostuksensa ja intohimonsa tanssiin tarttuu varmasti myös sinuun, ja saat heiltä kaiken tarvittavan tuen kehittyäksesi tanssijana.

San Miguel

Opettaja

San Miguel aloitti salsan opettamisen Helsingissä muutettuaan Suomeen vuonna 1992. Seuraavana vuonna hän perusti Suomen ensimmäisen salsatanssikoulun, Baila Bailan.

Hän on opettanut ja esiintynyt ympäri Suomea ja muualla Euroopassa lukuisissa tapahtumissa ja festivaaleilla. Vuosina 2001 ja 2004 hän voitti Pohjoismaiden salsamestaruuden ja Suomen salsamestaruuden vuonna 2004.

San Miguel on kokenut ja arvostettu opettaja ja hänen tuntinsa ovat hauskoja ja haastavia.

Carlos Correa

Opettaja

Kuubalainen tanssiopettaja Carlos Correa on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista salsaopettajista.

Carlos on ollut olennainen osa Baila Bailan tarinaa lähes sen alkumetreiltä lähtien. Carloksen aurinkoinen persoona ja selkeä opetustyyli ovat vetäneet Baila Bailan salit täyteen innokkaita oppilaita vuodesta toiseen. Monet saapuvat hänen tunteilleen säännöllisesti saadakseen oppia parisalsan ja ruedan kiehtoviin kuvioihin.

Yasser Sarria

Opettaja

Yasser on tanssinut pienestä pitäen Kuubassa. Hän on suorittanut lukuisia kuubalaisten populaaritanssien ja kansantanssien kursseja, sekä tanssinut lukuisissa tanssiryhmissä ja voittanut palkintoja myös kansainvälisissä kilpailussa (mm. 2. sija Pohjoismaiden Salsakoreografiamestaruuskilpailu, SM-hopeaa Latino Show pienryhmä jne.).

Yasserilla on takanaan yli 15 vuoden opettamis- ja esiintymiskokemus. Hän on yleisön suosima sydämellinen, energinen ja hauska esiintyjä ja opettaja.

José Mesa

Opettaja

José on opiskellut folklore- ja populaaritansseja Escuela Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa valmistuen vuonna 2008. Opinnot jatkuivat 2009 Escuela Narciso Medinassa nykytanssin merkeissä. Conjunto Folklorico Universitario de Cuban riveissä José tanssi monissa eri tilaisuuksissa. José on kerännyt kokemusta ammattitanssijana Compañia de Danzas Tradicionales de Cuba JJ -ryhmässä , jonka kanssa osallistui Festival Cultural de Danza Folklorica-tilaisuuteen. José on opettanut mm. salsaa, cha-cha-chata, mamboa, rumbaa sekä reggaetónia vuosien varrella.

Mailevis Ortega

Opettaja

Mailevis on kotoisin Artemisista, Kuubasta. Hän aloitti baletin tanssimisen jo 8-vuotiaana, minkä jälkeen hän siirtyi opiskelemaan perinteisiä kuubalaisia tansseja.

Opiskelujen jälkeen Mailevis jatkoi työskentelyä tanssijana ja ryhtyi kabaree -tanssijaksi, ja hänestä on vuosien varrella kehittynyt erinomainen tanssija ja esiintyjä. Mailevisin energinen, näyttävä ja naisellinen tanssityyli kerää paljon kiitosta Bailan oppilailta, ja hänen tunneillaan huokuu aito rakkaus ja intohimo tanssia kohtaan. Tunnit ovat tarkkaan suunniteltuja ja vauhdikkaita, ja Mailevis antaa aina kaikkensa oppilailleen tuoden takuuvarmasti iloa ympärilleen!

Adunais Perez

Opettaja

Adunais on opiskellut Havannassa sekä perinteisiä, että moderneja kuubalaisia tansseja. Hän on opiskellut niin balettia kuin perinteisiä kuubalaisia tansseja aina salonkitansseihin asti. Osaamisalueeseen kuuluvat mm. Mosambique, Danson, Son kuin myös salsa, kabaree (show-salsa), merengue, mambo, reggaeton ja cha cha cha. Hän valmistui Kuuban Institute of Music- koulusta vuonna 2009.

Ennen Suomeen tuloaan Adunais työskenteli esiintyvänä tanssitaiteilija erilaisissa Kabaree- ja tanssiryhmissä sekä toimi opettajana tanssikursseilla ulkomaisille oppilaille. Hän on innokas ja energinen ja valmis johdattamaan sinut kuubalaisten tanssien maailmaan.

Pinja Simola

Opettaja

Pinja on tanssinut pienestä asti eri tanssilajeja laidasta laitaan, mutta vuonna 2016 bachata varasti hänen sydämen täysin. Tämän jälkeen Pinja on opiskellut lajia intohimoisesti ja käynyt ahkerasti maailman tunnetuimpien bachatatanssijoiden opissa kehittämässä omia taitojaan.

Vuodesta 2015 lähtien hän on tehnyt töitä tanssin ja ryhmäliikunnan ohjaajana ympäri Suomea.

Opetuksessaan hän pitää tärkeänä tekniikkaan perehtymistä, mutta myös hyvää menoa ja iloista ilmapiiriä! Pinjan tunneilla saa takuuvarmasti selkeää ja laadukasta opetusta!

Wanda

Opettaja

Wanda on tanssinut yli kymmenen vuotta eri soolotansseja kuten showtanssia, hip-hopia, reggaetonia ja salsaa.

Wandan lempitanssit ovat bachata ja reggaeton. Hänen opettajauransa alkoi reggaeton-tunneilla 2019 Tanssikoulu Baila Bailassa.

Kesällä 2020 hän rakastui sensuelliin bachataan ja aloitti sitten keväällä 2022 opettamaan paribachataa Baila Bailassa.

Wanda osaa sekä viedä että seurata. Tunneilla hän selittää liikkeet ymmärrettävästi ja muistuttaa samalla että tanssiminen ei ole niin vakavaa, siitä pitää ennenkaikkea nauttia!

Wincent

Opettaja

Wincent aloitti kuubalaisen salsan tanssimisen teini-ikäisenä ja rakastui lajiin heti. Hän aloitti opettamisen vuonna 2022 ja on toiminut alkeisparisalsan opettajana siitä lähtien. Wincentin parisalsatunneilla keskitytään kuvioiden oppimisen lisäksi erityisesti siihen, miten ne saadaan näyttämään hyviltä ja vaivattomilta. Tällä hetkellä Wincent opettaa parisalsan alkeita ja keskitasoa yhdessä kaksoissiskonsa Wilandan kanssa, minkä ansiosta sekä viejät että seuraajat saava huolellista ohjausta molemmilta opettajilta. Wincentin tunneilla pääset kehittymään sekä soolo että paritanssijana!

Wilanda

Opettaja

Wilanda aloitti tanssimisen jo pienenä ja on siitä asti harrastanut eri tanssilajeja kuten balettia, flamencoa, showtanssia, commercial tanssia, reggaetonia ja showsalsaa. Hän rakastui kuubalaiseen salsaan 16 vuotiaana ja piti ensimmäiset tanssitunnit jo 20 vuotiaana. Wilandan opettajaura alkoi kunnolla vuonna 2022 Tanssikoulu Baila Bailassa. Tunneillaan hän painottaa tarkuutta, käsien liikkeitä ja sulavuutta. Wilanda opettaa tällä hetkellä parisalsaa yhdessä kaksoisveljensä Wincentin kanssa ja toimii myös tarvittaessa sijaisena muiden opettajien tunneilla. Tervetuloa kehittymään yhdessä Wilandan kanssa!

Sven

Opettaja

Sven löysi kizomban ja semban Baila Bailassa vuonna 2014.

Innostus syttyi heti ja hän on siitä lähtien omistanut lukemattomia tunteja kehittyäkseen tanssijana tunnettujen paikallisten opettajien ohjauksessa sekä kansainvälisillä festivaaleilla.

Sven on myös suorittanut useita opettajakoulutuksia ympäri maailmaa. Hän on nyt opettanut kizombaa ja sembaa kuusi vuotta ja on iloinen voidessaan sulkea ympyrän ja saadessaan mahdollisuuden opettaa Baila Bailassa, josta hänen oma matkansa alkoi.

Vrajim

Opettaja

Vuosien varrella Vrajim on hionut taitonsa monissa eri tanssityyleissä, löytäen lopulta kutsumuksensa Bachata Sensualin ja Fusion Stylen lumoavassa maailmassa. Nyt hän jakaa intohimonsa tanssiin opettajana, valloittaen tanssilattiat ympäri Suomea ja Eurooppaa.

Hänen opetuksensa on tunnettu energisyydestä, selkeistä ohjeista ja innostavasta ilmapiiristä. Hän on kokenut Bachata Sensualin ja Fusion Stylen asiantuntija, innostava ja energinen opettaja, joka saa kaikki tanssimaan!

Nadia

Opettaja

Vuonna 2021 Nadia löysi kutsumuksensa Bachata Sensualin ja Fusion Stylen lumoavassa maailmassa. Intoa pursuava ja oppimishaluinen sielu vei hänet nopeasti intensiivikoulutukseen, ja nyt hän jakaa omaa paloaan tanssinopettajana. Hän valloittaa tanssilattioita Helsingissä, Tampereella ja Tallinnassa, tuoden Bachatan rytmit ja Fusion Stylen ainutlaatuisen tunnelman kaikkien ulottuville. Hänen opetuksensa on täynnä iloa ja innostusta, ja LadyStyle-tunneillaan hän auttaa naisia löytämään oman sensuaalisen ja voimakkaan tanssillisuutensa.