two cars parked outside building

Käytännönohjeet & periaatteet

 1. Katso ilmoittautumisohjeet täältä.

 2. Suosittelemme ennakkoilmoittautumista sovelluksen tai verkkokaupan kautta. Sovellus on huomattavasti helpompi käyttää ja varaat sitä kautta tunnit kätevästi omalta puhelimeltasi (sovelluksen nimi: Tanssikoulu Baila Baila)

 3. Tuntivaraukset tulee perua 3 tuntia ennen varauksen alkua sovelluksen tai verkkokaupan kautta, jotta kerta palautuu tanssikortillesi. Mikäli perut tunnin alle 3 tuntia ennen tunnin alkua, käyntiä ei hyvitetä kertakortillesi. Jos jostain syystä järjestelmä ei toimi, niin laitathan sähköpostia meille viim. 3h ennen tunnin alkua niin perumme sen puolestasi. Jos olet epävarma ehditkö tunnille mukaan, niin ilmoittauduthan vasta silloin kun olet varma. Yleensä tilaa on ainakin jollakin tunnilla, mutta ei välttämättä sillä, jolle alunperin halusit mennä.

 4. Jos olet ostanut tanssitunnin tai kertakorttituotteen ja ilmoittautunut tunnille, etkä pääsekään osallistumaan, niin rahat palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos tuotetta on jo osittain käytetty, rahoja ei palauteta. Voit kuitenkin siirtää tuntivarauksen toiselle päivälle (jos perut tunnin viim. 3h etukäteen). Tämä korvaustunti kuuluu kuitenkin käyttää kertakortin voimassaolon aikana (jos kyseessä on kertakortilta ostettu tunti) tai kuukauden sisällä alkuperäisestä tuntivarauksesta (jos kyseessä on yksittäinen tanssitunti). Mikäli sairastut kesken kertakortin voimassaolon, pidennämme kortin voimassaoloaikaa lääkärintodistuksessa olevan sairausloman verran.

 5. Voit vaihtaa tuntia paikan päällä, mutta ainoastaan ensimmäisten 10 minuutin aikana. Tämän jälkeen ei ole enää mahdollista vaihtaa tuntia.

 6. Tunneille ei voi osallistua enää 10 minuuttia tunnin alun jälkeen. Eli saavuthan ajoissa tunnille sillä et voi osallistua myöhässä eikä kertoja palauteta myöhästymisen takia.

 7. Jos et pääse käyttämään kertakorttiasi ennen voimassaoloajan umpeutumista, lisäaikaa saa ostettua Baila Bailan toimistolta tai kertoja voi siirtää uuteen korttiin maksua vastaan. Luethan lisää pidennysmahdollisuuksista täältä.

 8. Lisäaikaa annetaan maksutta ainoastaan sairauslomatodistusta vastaan. Sairauslomatodistuksessa pitää tulla ilmi koko sairausloman pituus. Todistuksia ilman varsinaista sairausloma-aikaa ei hyväksytä. Vaikka oma työpaikkasi ei vaatisi sairauslomatodistusta, niin muistathan, että Baila Baila ei voi antaa lisäaikaa maksutta ilman sairauslomatodistusta.

 9. Asiakas on itse vastuussa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hankkimisesta.

 10. Asiakas vastaa itse siitä, että on tietoinen minkälaisen kortin ostaa (tanssikerrat, ehdot, voimassaoloaika). Asiakas on myös itse vastuussa siitä, että on katsonut aikataulun ja mahdolliset poikkeuspäivät, jolloin ei ole tunteja.

 11. Jos Baila Baila peruuttaa tunteja ja tämä aiheuttaa sinulle ongelmia kertakortin käyttämisen kannalta, niin olethan yhteydessä meihin spostitse: baila@bailabaila.fi

 12. Jos Baila Baila peruuttaa tunteja niin kerrat palautetaan asiakkaan kortille.

 13. Pysyt ajan tasalla seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa @tanssikoulubailabaila tapahtumista ja tarjouksista. Meillä on myös whatsapp -ryhmä, jossa tiedotamme Bailan ajankohtaisista asioista. Voit liittyä ryhmään asiakaspalvelussamme paikan päällä tai sähköpostitse (baila@bailabaila.fi).

 14. Peruutukset ja sijaisuudet päivitetään yleensä vain sovellukseen ja verkkokauppaan (Bsport varausjärjestelmään), eli tarkistathan päivitetyt tiedot sieltä. Peruutukset ilmoitetaan varausjärjestelmässä ja Instagramissa.

 15. Baila Baila pidättää oikeuden kuvata tanssitunteja. Asiakas kantaa itse vastuun poistua kuvasta, mikäli ei halua tulla kuvatuksi, tai kertomalla asiasta henkilökunnalle. Videomateriaali tunneilta on erittäin tärkeää tanssikoulun toiminnan markkinoinnissa.

 16. Jos asiakas itse haluaa kuvata tuntia, kuuluu hänen saada hyväksyntää tähän kaikilta osallistujilta ja opettajalta ennen kuvaamista.

 17. Kullekin tunnille tarvitaan noin 10 osallistujaa, jotta se kannattaisi pitää. Tämä tarkoittaa, että jos jollakin tunnilla on alle 10 osallistujaa 3 viikkoa peräkkäin, se voidaan joutua perumaan.

 18. Ostamalla Baila Bailan tuotteita ja palveluita tai osallistumalla Baila Bailan tapahtumiin tai tanssitunteille hyväksyt Baila Bailan käytännönohjeet ja periaatteet.

 19. Kaikkien Baila Bailassa käyvien tulee omalta osaltaan huolehtia yleisestä siisteydestä ja hygieniasta. Tämä tarkoittaa, että heitämme omat roskat niille varattuihin astioihin, pesemme kädet ja huolehdimme henkilökohtaisesta hygieniastamme. Otathan siis mukaasi tarvittaessa vaihtovaatteet ja deodorantin, erityisesti jos osallistut useammalle tunnille.

 20. Baila Bailalla on nollatoleranssi syrjintään, häirintään tai epäasialliseen käytökseen tanssikoulun tiloissa. Bailan tiloissa kunnioitetaan kaikkia. Jos koet tällaista käytöstä, olethan heti yhteydessä Baila Bailan henkilökuntaan kasvotusten, sähköpostitse tai anonyymisti (anonyymejä palautelappuja löytyy pukuhuoneiden läheltä).

 21. Otamme mielellämme vastaan palautetta sähköpostitse (baila@bailabaila.fi). Palautetta voi myös jättää anonyymisti paikan päällä. Pukuhuoneiden lähellä on palautelappuja, kynä sekä palauteboksi, jonne voi jättää palautetta.

 22. Baila Baila pidättää oikeudet käytännönohjeiden muutoksiin.